Krydr din kantine med en infoskærm

Kantinen er virksomhedens samlingspunkt, på samme måde som køkkenet ofte er hjemmets samlingspunkt. Kantinen er der, hvor stort set alle medarbejdere kommer mindst én gang om dagen. Kantinen er derfor også et ideelt rum at, opsætte din infoskærm i.

Table of Contents

Den ideelle platform

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan informere kantinens gæster om vha. infoskærme. Du kan f.eks. indsætte referatet fra seneste bestyrelsesmøde, afspille videoer, indsætte vejret og meget andet.
Når nu skærmen står i kantinen, så er det også en ideel mulighed for at vise informationer som dagens ret, menuen for hele ugen eller allergener i de forskellige retter.

Der eksisterer mange forskellige infoskærms-løsninger i dag og ja, i bund og grund er en infoskærm bare et TV med f.eks. en PowerPoint præsentation med informationer. Men … for at din netop infoskærm kan være den ideelle platform, så kræver det to ting; at den er nem at bruge, og at den kræver så lidt arbejde som overhovedet muligt.

Vælges en professionel infoskærms-løsning som f.eks. Q-Play har du mulighed for at opsætte en masse fede features, som sikrer at din infoskærm kører mere eller mindre automatisk. Du kan f.eks. integrer med din kalender og automatisk få en mødeoversigter, samtidig kan du få fjernadgang til din løsning, så du kan sidde komfortabelt på din kontorplads og opsætte indhold og tidsplaner for alle dine infoskærme, uanset hvor mange du har.

Woman holding a pot of coffe, and a digital sign in the bacground with the menu and prices.
Small sigital price sign standing on counter top.

Udnyt muligheden når den er der?

At modtage informationer på en skærm er vist ikke fremmed for nogen længere. Vi bliver bombarderet med informationer fra højre og venstre og vores e-mail indbakke flyder over med statusopdateringer. Vigtige informationer kan derfor hurtigt gå tabt og mail med dagens ret og allergener bliver med stor sandsynlighed slet ikke åbnet.

En infoskærm i kantinen giver dig mulighed for, at trænge igennem med dine vigtigste informationer. Når dine medarbejdere alligevel står i kø til dagens frokost, hvorfor så ikke gøre brug af muligheden til at fange deres opmærksomhed og give dem nødvendige informationer?

Få ventetiden til at virke kortere

Flere og flere mener, at en infoskærme får tiden du står i kø til at opfattes hurtigere. Så idéen er, at hvis du står i kø i 10 min. så virker det måske kun til at være 7 min.
Vi kender alle følelsen af, at blive irriteret over at skulle stå i kø og vente, uanset om det er på vores frokost eller for at skulle betale ved kasse 1. Er køen flere kilometer lang føles det til, at tage evigheder og du ender med at have haft en rimelig træls oplevelse.

Med en infoskærm hængende lige i øjenhøjde, når dine medarbejdere står i kø til frokost, kan de ikke blot modtage nyttige informationer, de bliver naturligt underholdt, hvilket påvirker deres opfattelse af, hvor længe de har ventet. Der er altså mulighed for, at dine medarbejdere bliver mindre irriteret over at stå i kø. Det lyder da ikke som en helt dårlig fordel.

Pizza menu on digital signage.
Digital price sign display price of pizza.

Tid er penge

Hvor lang tid tager det at skrive et referat, printe det ud, skifte blæk i printer og sende dokumentet 3 gange fordi printeren bare aldrig virker, gå ned i kantinen og hænge dit printede A4 papir op?

Det tager nok længere tid, end du har lyst til det skal tage, tid du helt sikker kunne bruge på noget andet.

Med en infoskærms-løsning logger du bare ind i systemet, indtaster de informationer du vil have vist og trykker udgiv. Hvad tager det…to minutter? Fire måske, hvis det altså er en lang tekst du skal skrive ind. Og med adgang til alle virksomheden skærme, kan du uploade samme tekst til alle skærme på én gang. Så sparer du også tiden på, at skulle rundt til alle opslagstavler i hele virksomheden.

Færre omkostninger, øget salg

Med en infoskærm, der nemt kan tilpasses, kan du som kantine-medarbejder hurtigt opsætte nye tilbud og friste virksomhedens medarbejdere med lige det du har lyst til, mens de står i kø til deres frokost.

Har du nogle bananer der er ved at blive for gamle vupti? Så er der tilbud på banankage og med få klik har du ikke blot øget dit salg (for hvem siger nej til kage ?), men også mindske dit madspild. Det er da en win-win situation.

Aldrig mere forældede informationer

De mange tidsindstillinger gør det også nemt for dig, at planlægge indholdet på skærmene. Giver du f.eks. kantinepersonalet adgang til skærmene kan de opsætte menuen for hele ugen, mens tidsindstillingerne sikrer, at det kun er tirsdagens menu, som bliver vist om tirsdagen. Det samme gælder hvis du vil ønske alle medarbejdere en god weekend, eller minde om at de skal tilmelde sig næste townhall møde.

Du har sikkert set en af de der opslagstavler dækket til med gamle informationer, som ikke længere er relevante for nogen. Det er spild af plads og træls for dem, som rent faktisk tager sig tiden til, at kigge på tavlen. En online baseret infoskærm med mulighed for automatisk opsætning og nedtagning af informationer fjerner helt dette problem.

Et-professionelt-design

Har du nogensinde set en opslagstavle som du synes var pæn og kig på? Højst sandsynlig ikke, specielt ikke hvis den er spækket til med informationer.

Med en infoskærm har du mulighed for, at benytte de foruddefinerede skabeloner og dermed tilpasse designet til din virksomhed.

Du kan krydre din kantine med friske farver, musik og bevægelse hvis du ønsker. Du har også mulighed for, at få dine skærme professionelt designet af en grafiker. Så er du sikker på, at infoskærmen kommer til at passe til din virksomhed og ikke noget du er bange for, at vise frem, når du har vigtige samarbejdspartnere med til frokost.

pleasant woman giving lunch school boy cafeteria

Hvad koster det og hvordan kommer jeg i gang?

Først og fremmest skal du have en TV skærm. Her kan du godt bruge en ganske almindelig TV skærm, men vi vil dog anbefale dig en professionel skærm da de bare kører lidt bedre til dette formål.

Når du har skærmen på plads, skal du bruge en player der passer til din valgte infoskærms-software. Playeren er nemlig den lille computer, der driver din løsning. Ingen software uden licens, men når du har de tre ting, skærm, player og software, på plads, så har du fundamentet til en god infoskærms-løsning i din kantine.

Koster det så en bondegård? Nej det gør det ikke.
Prisen afhænger selvfølgelig af det hardware du vælger, men efter den engangsinvestering, så har du udelukkende den månedlige licens til softwaren og den finder du lige here på prissiden.

screen design examples

Resumé …

Der er flere fordele ved, at have infoskærme i kantinen. Med en online baseret løsning som Q-Play har du mulighed for, at agere hurtigt og tilpasse indholdet på skærmene. Du kan opsætte special-tilbud, der øger dit salg og mindsker din madspild. Samtidig kan du vha. tidsstyring sikre, at informationerne på skærmen altid opdateres automatisk og med en integration til virksomheden kalender, er der altid en opdateret version af dagens mødeoversigt.

Samtidig er en infoskærm en ideel platform til, at fortælle om dagens ret og de allergener den evt. indeholder. Er du stadig ikke helt overbevist om, at en infoskærm er den rigtige løsning for dig, så opret en konto og afprøv Q-Play eller book et gratis møde med en af vores eksperter.

Choose your product