Mulighed for at slette en player

Har du ikke længere brug for en player, er det nu muligt, at slette den enkelte player ved, at klikke på den og trykke på “Slet”-knappen.

Ønsker du, at fjerne flere players på en gang gøres dette ved, at følge denne guide: https://help.nordicscreen.dk/a/solutions/articles/60000295525

OBS. Skal en licens opsiges skal dette gøres skriftligt til din forhandler.